HOMO SI TEĆ 2017. - poziv na sudjelovanje

Riječki sportski savez dostavio nam je poziv na sudjelovanje na tradicionalnoj manifestaciji "Homo si teć - 2017." koji objavljujemo u cijelosti! :)

Poštovani,

Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija, Riječki sportski savez, Novi list, Ri maraton i Adria events agency  ove godine, 21. put za redom organiziraju festival spota i rekreacije „Homo si teć“.
Homo si teć počinje u subotu 8. travnja utrkom “539 skok” (Trsatske stube), nastavlja se iduće subote 15. travnja utrkom “Molo longo trk” (Riječki lukobran), a završava u nedjelju 23. travnja s čak sedam utrka: Riječki maraton i polumaraton, Utrka štafeta 3x7 km, Desetka, Humanitarna utrka građana, Hendi cup i dm Babybonus cup. U sklopu festivala organizirat ćemo, kao i svake godine predstavljanje sportskih i rekeativnih udruga i klubova PGŽ.Više informacija o programu možete pronaći na službenim stranicama projekta www.rijeka.run

Ovim putem želja nam je skrenuti Vam pozornost na nekoliko programa za predškolce i njihove roditelje:

dm BABY BONUS CUP utrka za predškolce starta u nedjelju 23.4.2017. u 10:35 s Korza (lokacija kao i prošle godine) nakon starta utrke maraton i polumaraton. Za utrku nije potrebna prijava. Svi sudionici dobiti će majicu i prigodni poklon paket od pokrovitelja utrke dm-a.

dm BABY BONUS CUP utrka za predškolce starta u nedjelju 23.4.2017. u 10:35 s Korza (lokacija kao i prošle godine) nakon starta utrke maraton i polumaraton. Za utrku nije potrebna prijava. Svi sudionici dobiti će majicu i prigodni poklon paket od pokrovitelja utrke dm-a.

Trasa utrke:
utrka.png

MAJICE za predškolce iz riječkih vrtića biti će dostavljene na adresu uprave. Svi ostali vrtići koji žele sudjelovati na utrci dm BABY BONUS CUP majice za predškolce mogu rezervirati putem maila ivana@adriaevents.com Broj majica je ograničen, a nakon rezervacije majice ćete moći pokupiti na dan utrke 23.4.2017. do 10 sati na Gatu Karoline Riječke u info šatoru. Rezervacije se primaju do isteka zaliha. Promotivne STARTNE BROJEVE za utrku dobiti ćete pri preuzimanju majica.

PROMETNI POLIGON održati će se u nedjelju 23.4.2017. s početkom u 12 sati. na Trgu 111. brigade HV (ispred zgrade Euroherca). Na poligonu mogu sudjelovati djeca predškolci uz vlastita prijevozna sredstva uz nošenje kacige (role, romobil, guralica, bicikla). S obzirom da je broj djece ograničen, molimo Vas da se prijavite isključivo putem SMS-a
 (091 5157524) ili e-maila (ivana@adriaevents.com) na način da prijavite ime, prezime, godište djeteta te kontakt broj roditelja.

ZAVRŠNA FEŠTA za sve sudionike održati će se u nedjelju 23.4.2017. na Gatu Karoline Riječke od 13.00 sati uz bend, bogatu ugostiteljsku ponudu, prodajno-promotivne sajam sportske opreme, proglašenje pobjednika te mnoštvo drugih iznenađenja. Nakon utrka pridružite nam se na Gatu da proslavimo još jedno uspješno izdanje Festivala sporta i rekreacije „Homo si teć“!.

HUMANITARNA PRODAJA MAJICA započinje u utorak 4.4.2017. u šatoru koji će biti postavljen na trgu 128. Brigade HV sve do zadnjeg dana Festivala. Majice koštaju 40,00kn, a 5,00 kn od svake prodane majice ide u humanitarne svrhe. Posjetite nas svakim radnim danom na Korzu od 10 do 18 sati i informirajte se o događanjima ovogodišnjeg Festivala.

Detaljnija satnica u nastavku:

 

Subota, 8.4.2017.

Kont / Trsatske stube

10:00 h    „539 skok“, utrka trsatskim stubama (539 stepenica) od podnožja do platoa gdje je kapelica Sv. Nikole.
 

Subota, 15.4.2017.

Molo longo

10:00 h    „Molo longo trk“, utrka ukupne dužine 6 km po šetnici Molo longo.
 

Utorak – petak

18.4.- 21.4.2017.

Korzo

11:00 – 13:00 h    Prezentacija sportskih škola za djecu i rekreativce (košarka, nogomet, atletika, judo, gimnastika, rukomet, ragbi, biciklizam, capoeira, zumba, triatlon...).

Gat Karoline Riječke

od 10:00 h Prodajno-promotivni sajam sportske opreme
 

Nedjelja, 23.4.2017.

Korzo

10:30 h

  • „1. Riječki maraton“, međunarodna utrka za profesionalne atletičare i rekreativce ukupne dužine 42 km.
  • „15. Riječki polumaraton“, međunarodna utrka za profesionalne atletičare, rekreativce i štafete ukupne dužine 21 km.
  • „Desetka“ (10)- Utrka u duljinini od 10 km na polumaratonskoj trasi, ukupne dužine 10 km

10:35 h

  • “dm Babybonus cup“ - vrtići i  „Hendi cup“ - osobe s invaliditetom

10:40 h

  • „Homo si teć“,utrka građana užim centrom grada dužine 1,8 km

 

Trg 111. brigade HV (ispred zgrade Euroherca)

od 10:00 h

  • Prometni poligona za predškolce &AK Rijeka
  • Sport i akupunktura &KBC Rijeka

 

Gat Karoline Riječke

od 10:00 h

  • Ulazak u cilj natjecatelja “dm Babybonus cup“  i  „Hendi kup“
  • Proglašenje pobjednika Riječkog polumaratona i gastro-zabavni program
  • Prodajno-promotivni sajam sportske opreme

 

Pozivamo Vas da se u što većem broju odazovete ovom jedinstvenom sportsko – rekreativnom događaju. Budite dio jedinstvenog i najvećeg riječkog rekreativnog događaja u godini u samom centru grada Rijeke koji za tu priliku postaje "no car" zona rezervirana isključivo za rekreaciju.

Riječki sportski savez
Samir Barać
Predsjednik