Održana radionica Sretni na poslu – Erasmus akreditacija

Dječji vrtić Rijeka je akreditirani vrtić Erasmus sredstvima. Kao jednu od aktivnosti akreditacije imamo mogućnost pozvati stručnjake iz Europe.

U PPO-u Srdoči, 12. i 13. ožujka smo ugostili Maju Lončar i Petru Božič Blagajec, prve međunarodne certificirane menadžerice radne sreće u Sloveniji te strateške konzultantice za kreiranje pozitivnih organizacijskih kultura. Održale su radionicu „Sretni na poslu“, kroz koju smo tražili odgovore na pitanja: što je radna sreća, zašto bi trebala biti način života, koje koristi donosi i kako pronaći način postati i ostati sretan na poslu.

Maja i Petra su nam pomogle da izradimo timski manifest i isplaniramo razvoj poticajnog radnog okruženja po kojem ćemo graditi svoju osobnu i timsku sreću.

Naučili smo da se Međunarodni dan sreće slavi diljem svijeta 20. ožujka. Obilježite Međunarodni dan sreće malim znacima pažnje koji će usrećiti Vas i Vašu okolinu (pošaljite sretnu poruku, slušajte glazbu, zaplešite, pozdravite se na neobičan način, nacrtajte nešto što Vas veseli….).