Početak nove pedagoške 2021./2022. godine

Dragi roditelji,

u srijedu, 1. rujna 2021., započinje nova pedagoška godina te ovom prilikom svoj djeci i roditeljima želimo iskazati dobrodošlicu i poželjeti ugodan boravak u našem Vrtiću! Veselimo se Vašem dolasku!

Roditeljski sastanci u svim podcentrima (vrtićima) Dječjeg vrtića Rijeka za roditelje novoupisane djece održat će se tijekom ponedjeljka 30. kolovoza i utorka 31. kolovoza 2021. u poslijepodnevnim satima. Odgojitelji odgojno-obrazovne skupine u koju je Vaše dijete upisano kontaktirat će Vas kako bi Vas informirali o točnom mjestu i vremenu održavanja sastanka, predviđenog ne samo za one roditelje čija su djeca prvi put upisana u jaslice/vrtić, već i za one roditelje čija su djeca promijenila podcentar (vrtić). Na roditeljskom ćete sastanku moći dobiti sve potrebne informacije, kao i postaviti pitanja o svemu što Vas zanima, a vezano je za odgojno-obrazovni rad i život djece u Vrtiću.

Roditeljski ssastanci za sve ostale skupine, odnosno za sve ostale roditelje, održat će se tijekom rujna 2021.

Ističemo potrebu pridržavanja mjera za sprječavanje širenja epidemije (zaštitne maske, međusobna udaljenost)!

Vjerujemo u uspješnu suradnju, potrudit ćemo se opravdati Vaše povjerenje! Pozivamo Vas da pratite naše mrežne i Facebook stranice Dječjeg vrtića Rijeka, na kojima redovito objavljujemo sve relevantne sadržaje.

***

Upute za roditelje - dolazak djece u Dječji vrtić Rijeka

 

Josipa Kuretić, stručna suradnica psihologinja iz Centra predškolskog odgoja Turnić, pripremila je kratki letak za roditelje na temu prvih djetetovih dana u vrtiću. Letak možete pronaći ovdje