Radionica za djecu: Noćni leteći superheroji

  

Poštovani,

Prirodoslovni muzej Rijeka poziva djecu na noćnu radionicu u Muzeju koju, uz voditeljice koje hodaju po tlu, vode i plahi sisavci koji lete daleko više od 100 km/sat. Nije to njihova jedina odlika, ali zbog svih koje posjeduju se s pravom nazivaju leteći superheroji. Svi zajedno će vas upoznati s prirodoslovnim  zanimljivostima koje se odvijaju pod okriljem noći. 

ČETVRTAK, 28. listopada 2021. radionica za djecu: „Noćni leteći superheroji“
„Noćna druženja volimo i tada plijen svoj lovimo.“- kažu muzejski noćni leteći superheroji. Polaznici će kroz edukativnu i interaktivnu radionicu istražiti Muzej te otkriti koje životinje spavaju danju i tako skupljaju snagu za nevjerojatne dogodovštine koje ih čekaju dok noću traže hranu. Kroz zabavnu igru o brzim noćnim letačima upoznat će vrline svojih novih prijatelja – šišmiša i poletjeti u zanimljivu igru okusa i mirisa. Muzejska noćna pustolovina vas čeka.
Voditeljice: Monika Marinović, mag.prim.educ. i Ivana Penavić, mag.prim.educ., vanjske suradnice Muzeja

  • program se odvija u Muzeju u Rijeci, 28. listopada 2021., od 18.00 do 19.30 sati
  • namijenjen je djeci starosti od 6 do 10 godina
  • s obzirom na ograničen broj slobodnih mjesta, sudjelovanje je potrebno najaviti na e-mail anita@prirodoslovni.com ili telefonom na broj 051/553-669. Prijavu putem elektronske pošte možete izvršiti klikom na gumb "PRIJAVA Noćni leteći superheroji"
  • radionica se naplaćuje 30 kn (po djetetu)

Program se odvija u skladu s propisanim mjerama u uvjetima epidemije COVID-19.

PRIJAVA Noćni leteći superheroji